0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

24/7 loodgieter in Almere
Loodgieter in Almere tegen een vast tarief


Last van een verstopping, rioolprobleem of lekkage in huis in Almere en ben je met spoed op zoek naar een Loodgieter? Nonstoppingsdienst helpt je snel uit de brand! Wij bieden 24/7 spoedservice in Almere tegen een vast tarief! Zo weet je zeker dat je binnen een dag geholpen bent zonder te veel te betalen.

Voor alle soorten loodgieterwerk kunnen huishoudens uit Almere 24/7 terecht bij Nonstoppingsdienst. Denk hierbij aan een verstopping in het toilet of riolering, lekkage in de badkamer of dak en reparaties van ketels. Wat de klus ook is, wij hebben altijd een oplossing tegen een vast tarief!

Met onze 24/7 service zijn wij ook 's avonds en 's nachts gewoon bereikbaar om bij spoed direct in actie te komen. Ook op zon en feestdagen staan wij gewoon voor u klaar als professionele loodgieter in Almere!

Woont u in Almere en zoekt u met spoed een betrouwbare loodgieter met een transparant tarief? Bel dan 24/7 Nonstoppingsdienst en wij zorgen dat u direct uit de brand geholpen wordt. Graag tot snel!

loodgieter Almere


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst

youtube embed code
google maps in website


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman