0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

24/7 loodgieter in Amstelveen
De transparante loodgieter in Amstelveen

Woont u in Amstelveen en bevindt u zich helaas in de situatie dat u met spoed een loodgieter nodig heeft? Dan bent u aan het juiste adres! Wij bieden 24/7 service tegen een vast tarief als professionele loodgieter in Amstelveen. Ook op zon en feestdagen kunt u ons ongeacht het tijdstip direct inschakelen bij spoed!

Voor alle soorten problemen zijn wij de betrouwbare loodgieter voor huishoudens uit Amstelveen. Bij een verstopping in huis zoals een verstopte gootsteen, verstopt toilet of verstopte riolering hebben wij altijd een passende oplossing. Hierbij gaan wij duurzaam en hygienisch te werk en bent u als klant verzekerd van een goede oplossing. Ook bij overige problematiek zoals een lekkage in huis, lekkage aan het dak of lekkage in de badkamer staan wij 24/7 voor u klaar. Met behulp van de nieuwste apparatuur kunnen wij een lekdetectie uitvoeren in uw woning in Amstelveen om de oorzaak van de lekkage te achterhalen zonder hak of breekwerk!.

Wat het probleem ook is waar u een loodgieter in Amstelveen voor nodig heeft, wij hebben de oplossing. Bij ons bent u verzekerd van goede service met een glimlach, tegen een vast laag tarief van slechts 95 euro. Bent u dringend op zoek naar een loodgieter in Amstelveen? Schakel ons dan direct in. Wij komen graag bij u langs om u spoedig van het probleem af te helpen. Graag tot snel!

loodgieter Almere


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst

youtube embed code
google maps in website


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman