0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

24/7 loodgieter in Haarlem
Loodgieter tegen een vast tarief van €95 in Haarlem!

Bent u met spoed op zoek naar een loodgieter in Haarlem? Dan bevindt u zich ongetwijfeld in een vervelende situatie. Bij Nonstoppingsdienst begrijpen wij als geen ander dat u hier snel vanaf wilt zonder verassingen achteraf. Daarom zijn wij de loodgieter in Haarlem die 24/7 professionele service biedt tegen een vast start tarief van slechts 95 euro!

Een lekkage of verstopping kan voor zwaar ongemak zorgen. Daarnaast kan het ook nog een leiden tot ergere problematiek als het niet snel verholpen wordt. Om dit te voorkomen bieden wij 24/7 service aan huishoudens in Haarlem om bij een verstopping in het riool of lekkage aan het dak direct in actie te komen! Naast deze voorbeelden kunt op ons vertrouwen bij elk soort problematiek waar u een loodgieter in Haarlem voor nodig heeft!

Bij elke klus gaan wij uiterst secuur te werk. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat wij gaan doen en vooral vooraf weten wat het kostenplaatje is. Daardoor zijn wij volledig transparant in onze werkzaamheden en zorgen wij met alles wat wij doen dat u volledig ontzorgt wordt. Hoe erg het probleem ook lijkt, wij hebben altijd een passende oplossing bij een verstopping of lekkage aan uw woning in Haarlem.

Ook voor u staan wij 24/7 klaar in Haarlem om direct in actie te komen. Bel vrijblijvend onderstaand nummer om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot snel!

loodgieter Haarlem


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst

youtube embed code
google maps in website


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman