0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

24/7 loodgieter in Purmerend
Loodgieter Purmerend tegen een vast tarief van €95!

Heeft u last van een verstopping of lekkage in Purmerend en bent u met spoed op zoek naar een loodgieter die dit vakkundig voor u kan oplossen tegen een transparant tarief? Dan is Nonstoppingsdienst de loodgieter die u zoekt!

Met onze 24/7 service staan wij ongeacht het tijdstip of de dag klaar voor huishoudens in Purmerend om bij een verstopping of lekkage direct in actie te komen. Met ons transparante start tarief van slechts 95 euro zijn onze klanten verzekerd dat zij niet voor onverwachte verassingen komen te staan achteraf!

Voor alle soorten verstoppingen in huis hebben wij een passende oplossing. Of het nu een verstopping in het riool, verstopping in de gootsteen, verstopping in de badkamer of verstopt toilet betreft, wij beschikken over de expertise en materialen om de verstopping te verhelpen zonder hak of breekwerk.

Ook voor u staan wij 24/7 klaar in Purmerend om direct in actie te komen. Bel vrijblijvend onderstaand nummer om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot snel!

loodgieter Purmerend


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst

youtube embed code
google maps in website


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman