0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

24/7 ontstoppingsdienst in Amsterdam
Nonstoppingsdienst helpt je 24/7 van een verstopping af in Amsterdam!

Woont u in Amsterdam en heeft u last van een verstopte gootsteen, verstopt toilet, verstopte riolering of overige verstopping in of rondom uw huis? Dan helpen wij u graag uit de brand! Nonstoppingsdienst is de ervaren ontstoppingsdienst in Amsterdam en staat 24/7 klaar om huishoudens met spoed van een verstopping af te helpen.

Tegen ons transparante starttarief van slechts €95 helpen wij huishoudens in Amsterdam van een vervelende verstopping af. Door eerst de verstopping uitvoerig in kaart te brengen en een plan van aanpak op te stellen, voorkomen wij onnodige werkzaamheden en kunnen wij ons tarief laag en transparant houden.

Bij elke verstopping zorgen wij voor en duurzame oplossing met vrijblijvend advies achteraf. Zo bent u verzekerd dat de verstopping niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst uitblijft! Door onze werkwijze weten steeds meer huishoudens in Amsterdam ons te vinden als betrouwbare ontstoppingsbedrijf voor een verstopping in Amsterdam. Hoe erg de situatie ook lijkt, onze ontstopper heeft altijd een oplossing.

Ook voor u staan wij 24/7 klaar in Amsterdam om direct in actie te komen. Bel vrijblijvend onderstaand nummer om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot snel!

loodgieter Amsterdam


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst

youtube embed code
google maps in website


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman