0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

Snelle service in Zaandam
Wij zijn de lokale loodgieter in Zaandam


Bent u met spoed op zoek naar een professionele loodgieter in Zaandam die u tegen een transparant tarief verder helpt? Dan bent u bij Nonstoppingsdienst aan het juiste adres! Wij zijn een full service loodgieter en kunnen u zowel bij verstoppingen als lekkages razendsnel uit de brand helpen!

Voor elke type verstopping hebben wij een oplossing voor onze klanten in Zaandam. Of het nu gaat om een verstopt toilet, verstopte gootsteen of verstopping in de badkamer, wij lossen het snel en tegen een vast laag tarief voor u op. Voor alle soorten loodgietersdiensten kunt u een beroep doen op de expertise van Nonstoppingsdienst. Bij lekkages en overige spoed komen wij direct in actie en kunt u er op vertrouwen dat de lekkage naar behoren verholpen en hersteld wordt. Doordat wij transparant werken, zonder verborgen kosten en razendsnel in actie komen doen steeds meer huishoudens in Zaandam een beroep op Nonstoppingsdienst. Heeft u een probleem waar u met spoed een loodgieter voor zoekt in Zaandam? Neem dan direct contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

loodgieter zaandam


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman