0644180140   24/7 direct beschikbaar
0644180140
24/7 direct beschikbaar
info@nonstoppingsdienst.nl

24/7 ontstoppingsdienst in Zaandam
Nonstoppingsdienst is de professionele ontstopper in Zaandam!

Woont u in Zaandam en heeft u last van een verstopping in uw riolering, toilet, gootsteen of overige plek in huis en bent u dringend op zoek naar een ontstopper? Wij helpen u uit de brand tegen het vaste starttarief van slechts €95! Wij zijn de professionele ontstoppingsdienst in Zaandam en hebben van ontstoppen ons vak gemaakt.

Ongeacht de aard en mate van de verstopping, wij hebben altijd een passende oplossing. Met behulp van de modernste apparatuur vinden wij de oorzaak van elke verstopping binnen no time. Zo besparen wij een hoop tijd bij het daadwerkelijk verhelpen van de verstopping en bespaard u kosten. Elke klus laten wij hygienisch achter met bijpassend advies hoe een verstopping in de toekomst kan worden voorkomen.

Ook voor u staan wij 24/7 klaar in Zaandam om direct in actie te komen. Bel vrijblijvend onderstaand nummer om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot snel!

loodgieter Amsterdam


Geen verborgen kosten


Drie maanden service garantie voor particulieren


We bellen voor aankomst

youtube embed code
google maps in website


uitstekende service

Jarenlange ervaring als ontstopper


Transparant

U krijgt van ons een transparant starttarief en uiteenzetting van de werkzaamheden


100% Betrouwbaar

Vele recensies op Werkspot gingen u voor


Helder

Duidelijke afspraken over de werkzaamheden

80+ tevreden klanten
Onze referenties

Oktay was snel en op de afgesproken tijd ter plaatse om ons ontstoppingsprobleem te verhelpen. We hadden een dubbele verstopping welke hij heeft deze beide verholpen heeft. Voordat hij vertrok heeft hij ons nog wat onderhouds tips gegeven om te voorkomen dat de verstoppingen in de toekomst weer gebeuren. Wij zijn trevreden en kunnen iedereen de diensten van Oktay aanraden.

Kees Bakker

Very happy with the job, fast and clean. Thank you Oktay for coming on the same day and fix my clog kitchen sink. Recommended!

Maretha Johan

Kwam dezelfde dag nog op het afgesproken tijdstip en heeft de verstopping snel verholpen. Maakte alles keurig schoon. Vriendelijke man en duidelijke communicatie. Een aanrader!

Saskia Lindeman